Η εταιρεία πλεκτά VERA είναι μια ελληνική βιοτεχνία κάθετης παραγωγής γυναικείων, ανδρικών και παιδικών πλεκτών με έτος ίδρυσης το 1960.

Ιδρύθηκε από τον Δημήτριο Χρ. Καραντώνη στην πόλη της Καρδίτσα και από τα πρώτα χρόνια της ακολούθησε μια σταθερά ανοδική πορεία. To 1996 ανάλαβαν την διοίκηση της εταιρείας οι απόγονοι, Νικολέττα, Χρήστος και Νάντια Καραντώνη. Το 2000 στο πλαίσιο ενός ευρύτερου εκσυγχρονιστικού έργου ενίσχυσε τη δυναμικότητα της δημιουργώντας δεύτερη υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στο Νεοχώρι της λίμνης Πλαστήρα.
Το 2001 βραβεύτηκε από το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Καρδίτσας με το βραβείο Επιχειρηματικότητας ως ελάχιστη αναγνώριση των καινοτόμων ιδεών και των υψηλών στρατηγικών στόχων που η εταιρεία πάντα πρέσβευε.

Διακρίνεται για την εμπειρία στο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που παράγει και εγγυάται άριστη ποιότητα σε προσιτές τιμές.
Η βιοτεχνία μας είναι εξοπλισμένη με πλεκτικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας της Γερμανικής εταιρείας Stoll ελεγχόμενες από ηλεκτρονικό υπολογιστή για μεγάλη ακρίβεια πλέξης και άριστη ποιότητα.

 


Όλα τα πλεκτά VERA είναι αποκλειστικά Ελληνικής κατασκευής


Τα προϊόντα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα παράγονται με νήματα υψηλής ποιότητας στις δυο βιοτεχνίες που διαθέτουμε στην Καρδίτσα και τη λίμνη Πλαστήρα.
Τα νήματα που χρησιμοποιούμε είναι Ιταλικής κυρίως προέλευσης, υψηλών προδιαγραφών και άριστης ποιότητας, ενώ πλέκονται σε πλεκτομηχανές τελευταίας τεχνολογίας.
Οι προδιαγραφές κατασκευής των προϊόντων μας έχουν σαν στόχο τη δημιουργία προϊόντων υψηλής αντοχής, που δεν ξεβάφουν, δεν ξεχειλώνουν και «αγκαλιάζουν» το σώμα σας με την εξαιρετική εφαρμογή που τους διακρίνει.

Τα πλεκτά VERA είναι συνώνυμο της ποιότητας και εδώ και χρόνια έχουν χιλιάδες φανατικούς «οπαδούς» σε όλη την Ελλάδα